Ștefana Mireț
SPECIALIST bune maniere și etichetă

Ștefana Mireț este Certified Children’s Etiquette Trainer, în cadrul Society of Certified Etiquette Trainers, Florida. În 2010, a înființat Asociața Manieres, cu scopul de a promova bunele maniere, prin intermediul educației nonformale în rândul copiilor și tinerilor.

Pe lângă cursurile de specialitate pe bune maniere și etichetă, Ștefana deține o serie de certificări care au ajutat-o în construirea atractivă a modulelor de bune maniere pentru copii. Printre acestea se numără: Certificat de Formator, Certificat de  Animaţie Socio-Educativă, Certificat de Educaţie Nonformală, Nivel I si II modul psihopedagogic .

A  implement campanii de conștientizare și ateliere de bune maniere, pentru peste 3000 de copii și tineri din România.

Asociația Manieres a participat ca partener în cadrul mai multor festivaluri precum Wonderday sau Bucharest Comedy Week, proiect realizat în parteneriat cu ARCUB și a implementat proiectul Bunele maniere calea spre succes cu finațarea Erasmus+.

De asemenea, a organizat o serie de trainiguri pe Etichetă și protocol pentru angajații din corporații și delegații ale Guvernului României la vizite oficiale în străinătate.