Public speaking

Când vorbim de public speaking, ne gândim la o tribună sau la un microfon pe care trebuie să îl stăpânim. Sau la amândouă. Dar public-speaking-ul nu e numai despre politicieni. Este despre acele prime 30 de secunde, de cele mai multe ori hotărâtoare în viața oricărui om. Este despre acea jumătate de minut, în care îl putem convinge pe un profesor sau o comisie de examinare, pe un viitor angajator, pe un client în profesia pe care ne-o dorim, sau pur și simplu pe cei care fac parte din grupul nostru de prieteni. O prezentare reușită sau una dezamăgitoare îți poate influența stima de sine, reputația, cariera, veniturile și relațiile cu oamenii din jur.

Public speaking-ul este despre felul în care te prezinți, modul în care vorbești, atitudinea în fața oamenilor, despre empatie și curaj.

La cursul nostru de public speaking, învățăm cum scăpăm de frica de a vorbi în public, despre organizarea eficientă a ideilor, despre capatarea atenției celor care ne ascultă.

Vom depăși blocajele emoționale sau creative care apar atunci când trebuie să vorbești în public, învățăm cum se țin prezentări reușite și exersăm în fața colegilor noștri de curs.

Facem teorie 25% și practică 75%, într-un role-playing dinamic.

Vedem discursuri și ascultăm discursuri celebre și ne spunem părerea unde e „AȘA DA” sau „AȘA NU”.

La fiecare modul, un curs va avea un special guest, recunoscut pentru calitățile de bun vorbitor, care ne va împărtăși din experiența sa și de la care vom primi tips&tricks, atât de necesare pentru ceea ce vrem să devenim.

Cursul se desfășoară bilingv, în română și engleză.

FOTO CURS PUBLIC SPEAKING BLOGGING EDUCATIE JURIDICA (11)

CURRICULA:

  1. Gestionarea eficientă a emoțiilor

  2. Organizarea și structurarea ideilor pentru o apariție publică

  3.  Folosirea optimă a vocii (volum, ritm, tonalitate, pauze, articulare)

  4.  Folosirea optimă a limbajului non-verbal (gesturi, mimică, deplasare, postură)

  5. Improvizația

  6.  Storytelling (abilitatea de a spune povești)

  7. Recuzita (creare ppt, folosire flipchart, obiecte ajutătoare într-o prezentare)

  8. Pregătirea și susținerea discursului de absolvire