Info

Sediul nostru este situat pe E60, Corunca 382. Ca punct de reper, suntem vis-a-vis de sediile Fan Curier/reprezentanța Volkswagen.

Locația „Robinson” oferă toate facilitățile necesare unui proces educațional la standarde moderne.

Pe o suprafață utilă de peste 350 metri pătrați în interior (cu 10 încăperi utile) și 2.000 de metri pătrați în exterior, Centrul Educațional “Robinson” este dotat cu tehnologie de ultimă oră: studioul TV pentru transmisie online 4K reprezintă o noutate absolută pe piața de profil, iar studioul foto beneficiază de toate facilitățile necesare realizării fotografiilor de produs, portrete sau peisaj. Bucătăria „Robinson” aduce dotările profesionale necesare oricărui curs de cooking, la nivel european.

Smart-class-ul este dotat cu tablă interactivă, proiector cu focus scurt și laptopuri performante, mobilierul fiind ales astfel încât să răspundă celor mai exigente așteptări, în materie de confort.

Suporturile de curs și manualele de lucru răspund, de asemenea, cerințelor anului 2018, fiind omologate din punctul de vedere al calității de institute de cercetare naționale și din străinătate.

Am creat un mediu educațional non-formal și inovativ, dedicat unor sectoare de nișă în educația copiilor și adolescenților din județul Mureș, pe următoarele segmente de vârstă:

6-9 ani, 9-12 ani, 12-15 ani, 15-18 ani.

Modulele educaționale sunt organizate în grupe de maximum 12-15 participanți, formate din persoane cu vârste din segmentele prezentate anterior.

Modulele sunt structurate în 8 ședințe săptămânale, a câte 2 ore. Curricula  fiecărui modul are, așadar, 16 ore.

Pentru a crea un mediu de timp confortabil, atât pentru părinți cât și pentru copii/adolescenți, cursurile vor avea loc după amiaza, în zilele lucrătoare ale săptămânii, între orele 17-19.

În urma derulării procedurii de înscriere la cursuri, veți primi pe adresele de corespondență indicate de dumneavoastră, cu cel puțin două săptămâni înainte de începerea modulului, ziua săptămânii în care este programat cursul pentru care ați optat.

Tarife pentru modulele: televiziune, fotografie, public speaking, cooking, social skills/bune maniere, istorie locală, dicție, blogging/vlogging, educație juridică și antreprenorială:

  • Tarif întreg: 680 lei
  • Tarif early-bird: 600 lei – valabil pentru înscrieri până în 24 decembrie
  • Tarif x2: 650 lei – valabil pentru grupuri de 2 participanți
    Tarif x3: 640 lei – valabil pentru grupuri de minimum 3 participanți

Tarife pentru modulul public speaking:

  • Tarif întreg: 800 lei
  • Tarif early-bird: 720 lei – valabil pentru înscrieri până în 24 decembrie
  • Tarif x2: 750 lei – valabil pentru grupuri de 2 participanți
  • Tarif x3: 740 lei – valabil pentru grupuri de minimum 3 participanți

Tarifele pentru evaluare vocațională/orientare în carieră:

Fiind sesiuni individuale de lucru, tarifele sunt personalizate pe tipuri de servicii și se vor comunica ulterior manifestării de către dumneavoastră a intenției de participare, prin evaluarea nevoilor specifice.

Tarifele pentru modulul grădină educațională:

Disponibile în curând

Cursurile încep în 13 ianuarie 2019. Orarul pe zile va fi publicat pe site și vă va fi comunicat pe emailul indicat de dumneavoastră în formularul de contact, cu minimum 14 zile înainte de începerea cursurilor.

Informații contact

Adresa: E 60, Corunca, nr. 382 (vis-a-vis de Fan Curier/Auto Top)

Telefon: +40 787 747 207

contact@erobinson.ro

www.erobinson.ro

Facebook: Robinson Mures Academy

Luni — Vineri: 9AM — 6PM

Vă stăm la dispoziție pentru organizarea unor module personalizate, la sediul nostru sau în locația dumneavoastră. În Campusul “Robinson” putem organiza petreceri tematice sau aniversare și activități de team-building. Pentru o ofertă personalizată, așteptăm să ne transmiteți inteția dumneavoastră, la contact@erobinson.ro

Înscrierile se fac accesând secțiunea “ÎNSCRIERI” din meniul principal al site-ului. După completarea câmpurilor obligatorii și trimiterea formularului online de înscriere, veți primi pe adresa de email pe care ați indicat-o, contractul și factura proforma. După confirmarea plății, locul este rezervat pentru participarea la cursuri.